Coinmarketcap X Nervos Airdrop

  • Closes in: Expired already

  • Estimate value: $3

About:

Coinmarketcap X Nervos Airdrop is closed!
Nervos is an open-source public blockchain ecosystem and collection of protocols creating the basis for a universal internet-like public network. With a flexible, foundational blockchain called the Common Knowledge Base, the Nervos Network empowers a new generation of interoperability through scalable layer 2 solutions to bring about an ecosystem of Universal Apps.
Coinmarketcap x Nervos Airdrop is worth of 425 $CKB tokens for completing all steps!

Coinmarketcap X Nervos Airdrop

Step-by-step guide:

  1. Register for an account on Binance[If you use this link for sign up you will save 5% of fees for lifetime]
  2. Register an account on Coinmarketcap
  3. Visit Coinmarketcap X Nervos Airdrop Page
  4. Click on “Get Started” and watch the 4 videos one by one and then solve the quiz.

Quiz Answers :

1. What is the total supply of CKB tokens?

Answer: 30,903,148,193

2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

Answer: Common Knowledge Base

3: What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Answer: Proof of work (PoW)

4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Answer: open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

Answer: Layer 2 development and scaling.

6: What is the name of the Nervos Native Token?

Answer: The Ckbyte

7. Nervos Native Token can be used for…

Answer: Store of Value

8. The Nervos DAO acts as an…

Answer: Inflation shelter from secondary issuance

Don’t forget to join our Telegram channel and follow us on Twitter to receive new airdrops!

Requirements:

Get Airdrop

⚠ Never share your private key with anyone!
⚠ Never spend money to get free tokens!


Hottest Airdrops: